Om oss

SASU er Norges første livsstilstjenesteplattform som kobler deg med mobile tjenesteleverandører

SASU er Norges første plattform som gjør det enklere for kunder å komme i kontakt med profesjonelle tjenesteytere innen skjønnhet, hår, fitness og velvære. Med "når du vil, hvor du vil" mener vi at du kan be tjenesteyteren utføre tjenesten på en lokasjon av ditt valg - hjemme, på arbeidsplassen, i parken, på hotellet, osv. Du sender en forespørsel og tjenesteyteren godkjenner. Så enkelt er det!

Første lansering i Oslo, november 2021!

SASU-reisen startet i 2019 og vi lanserte opp mot kunder i november 2021! Vi er i en test-fase og tester konseptet i Oslo og omegn. Vi kommer til å utvide tjenesten fortløpende når etterspørselen øker fra andre byer. Er du leverandør utenfor Oslo eller kjenner noen som er det? Dersom du er en tjenesteyter innen segmentene vi fokuserer på og leverer tjenester utenfor Oslo, kan du fortsatt registrere en bruker på SASU. Dette forteller SASU-teamet at det er høy etterspørsel i ditt område, og vil vi vurdere å gjøre SASU tilgjengelig der du er. Hvis du kjenner noen som kunne få bruk for tjenesten, fortell dem gjerne om SASU - det er helt kostnadsfritt å ha en bruker hos oss. Dersom du bor rett utenfor Oslo og ønsker å bestille fra oss, vil vi be om et reisetillegg på 150-350 kr dersom leverandøren hovedsakelig utfører tjenester i Oslo. Vi er alltid på utkikk etter måter vi kan forbedre SASU på, og vi vil gjerne høre fra deg. Fortell oss hva du liker, hva du ikke liker eller om feil du har funnet. Dette kan du gjøre i kontaktskjemaet nedenfor "Gi oss tilbakemelding", ved å sende oss e-post på hello@sasu.no eller ringe 918 11 163/908 64 836.

Hvorfor livsstilstjenester der du er?

Å ta seg tid til selvpleie/egenpleie i en travel hverdag, kan være utfordrende. Slik bør det ikke være! Tjenesten SASU sitt formål er å gjøre det enklere for deg å prioritere egen velvære og helse. Via SASU kommer du i kontakt med mobile leverandører (“SASU Pro”) som kan møte deg der du er og da slipper du bl.a. upraktiske åpningstider, trafikk-kork og vansker med å finne en parkeringsplass.

Trygghet

Våre leverandører (SASU Pro) og kunder er ID-sjekket. Og vi lar både tjenesteytere og kunder skrive anmeldelser og varsle til oss dersom noen har negativ atferd.

Hjelp oss å bli bedre

"Livsstilstjenester der du er" er et nytt konsept som vi tester ut. Vi setter pris om du kan hjelpe oss å videreutvikle både konseptet og nettstedet sasu.no. Du kan gjøre dette ved å fortelle oss om hvordan du opplever nettstedet og hvordan du opplever å være kunde eller leverandør hos oss. Fortell oss gjerne også om vi kan tilby deg andre tjenester via nettstedet. Er du investor? Vi er glade for å kunngjøre at livsstilsmarkedsplassen SASU nå har åpnet for investorer til å ta del i vårt mål om å bli Norges ledende plattform for mobile tjenesteleverandører innen skjønnhets-, hår-, trenings- og helsesektoren! Ta kontakt med oss på hello@sasu.no om du er interessert i å høre mer. Hilsen Karishma og Sundus 📸 FOTOGRAFI 📸 Flere av bildene på nettsiden er tatt av Berit Bøen. Hun kan kontaktes på Instagram @fotografberitboen.

Vårt team

Sundus Osman

CEO & Founder

Jeg brenner for enkle og nyttige løsninger og håper at SASU kan være det for deg enten om du er leverandør eller kunde. Jeg kan kontaktes på 90864836.

Karishma Kaul

CMO & Co-founder

Jeg er opptatt av merkevarebygging, forretningsutvikling og markedsføring med fokus på resultater. Jeg har også vært makeupartist i 7 år, så skjønnhet er min ekspertise! Jeg vil sørge for at din opplevelse med SASU blir best mulig, så lurer du på noe eller vil si hei - ta kontakt med meg på hello@sasu.no eller ring 91811163.

Hva kan vi hjelpe deg med?

{{formSettings.title}}

{{formSettings.subTitle}}

Sjekk alle feltene og gi gyldig informasjon.
eller send oss en e-post på hello@sasu.no