Bryllupsstyling - der du er

Vi er dedikerte til å gjøre bryllupsdagen enklere for deg! Du er vår topprioritet og derfor sørger vi for at du både ser og føler deg fantastisk på den store dagen med styling utført der du er - hjemme, på hotellet eller bryllupslokalet. Vårt dyktige team består av 30+ brudesertifiserte skjønnhetseksperter. Vi kommer til deg - uansett hvor du befinner deg!

Kontakt oss

Støttet av

Dine fordeler

Stort utvalg av tjenester

Velg mellom brudepakker, hårstyling, sminke, hennamaling og negledesign. Vi tilbyr tjenester for bruden, brudgommen, forlover og brudepiker.

Møter deg der du vil

SASU sine skjønnhetsstylister møter deg der du vil - hjemme, på hotellet eller bryllupslokaet.

Spar tid

SASU sitt team gjør bestilling, betaling og planlegging enkel og effektiv.

{{ title }}

Hvis du er interessert i noen av tjenestene våre til fest/event - kontakt oss, vi fikser det!
Hva kan vi hjelpe deg med?

Tilbyr du bryllupsstyling der kunden er og vil øke synligheten din?

Dine fordeler

Bredt utvalg av leverandører

Se igjennom flere leverandørprofiler og velg personen som passer dine behov best. I hver profil finner du tjenetser, priser, portefølje, omtaler og en kort presentasjonstekst om makeupartisten, hårstylisten, hennaartisten eller negleteknikeren. Når du har funnet en du liker, booker du direkte fra profilen til vedkommende.

Spar tid - Vi møter deg der du er

SASU gjør bestilling, betaling og planlegging enkel og effektiv. Spar tid og forenkle hverdagen ved at vi kommer til deg - når du vil! Enten du gjør deg klar hjemme eller på stedet, reiser vi til deg og lar deg slappe av og nyte dagen.

Skjønnhetsteamet er verifisert av SASU

Alle skjønnhetsstylister på SASU er profesjonelle og verifiserte - dvs. at du kan forvente et utmerket resultat uansett hvem du velger hos oss. Våre bryllupseksperter har blitt håndplukket for sine ferdigheter og erfaring med å lage vakre, skreddersydde looks for bruder. Hver brud er unik, og vi vil jobbe sammen med deg for å skape det endelige utseende du drømmer om.

La oss sammen gjøre bryllupsdagen enklere for deg - med styling der du er!

{{formSettings.title}}

{{formSettings.subTitle}}

Sjekk alle feltene og gi gyldig informasjon.